Post by sampcatchrotubod on Mar 12, 2022 2:40:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Light-It Up ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Light-It Up IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове бъгват всички ▞▞▞
▞▞▞ Light-It Up 2022 version ▞▞▞
Рекламен симулатор; получете постоянна реклама след първото ниво, след това 30-секундна реклама след второто ниво, ВЕДНАГА последвана от друга 30-секундна „възможна за възпроизвеждане“ реклама, която ви изпраща към страницата на приложението. Прекарах повече време с реклами, отколкото с игра.
Твърде много реклами, всеки път, когато рестартирате или преминете на друго ниво, има поне две реклами. Забавна игра, но сериозно има много реклами.
тази игра беше абсолютно СТРАХОТНА... ...докато тази актуализация не излезе. сериозно. дори не си губете времето с тези боклуци. когато мощностите и парите в играта изчезнат, ще играя отново. дотогава ще продължа да разпространявам лоши новини за тази игра до всяка платформа за социални медии. Загуба на време, ако питате мен 😑😐😡😠
Има твърде много реклами. Реклама 90% след като умреш. Реклама 90% след като спечелите. И като цяло играта не е толкова добра. Играх играта преди и нямаше много добавки. Почти сякаш създателите се разпродадоха и тръгнаха към реклами за пари. Това ме кара да не искам да играя играта и кара хората да искат да плащат без реклами.
Обичам цветовете и нивата
рекламна лента точно до бутоните за скачане, които случайно натискате постоянно, плюс реклама се появява на всеки няколко секунди отгоре. след това, за да стане по-лошо, ако по някакъв начин не сте го деинсталирали просто поради натиска от реклами, за да премахнете рекламите, трябва да похарчите неопределена сума. дори не пише колко зареждат.тази игра не заслужава дори 1*
Играта е стабилна, рекламите са леко нелепи. Получавате реклама почти на всяко друго ниво. Има справедлива цена, за да се отървете от реклами за $1,99. би било 5 от не за рекламите
Играта е добро забавление, за да ви прави компания, но няма да играете много. Ако чакате, например на опашка, Light It Up е страхотно.
Колко време отне да се зареди за вас, момчета?? При мен не се зареди!
Light It Up е изключително естетически приятна и удовлетворяваща за игра, а също така ми дава усещане за допамин, защото малката фигурка с пръчка е очарователна. Но рекламите причиняват забавяне и се оказвам, че не играя играта толкова, колкото искам. Въпреки че това е голяма неуспех, това все още е прилично забавна игра. Не е добър Mojang, но поне има някои неща, за разлика от игрите, които произвежда Voodoo или Playgendary.
Light-It Up Spillehall hph
Добра игра, защото няма реклами. Но не знам защо всички останали получават реклами, аз изобщо не получавам такива.
Проектиран добре, изглежда красиво. Докиран една звезда, защото е почти невъзможно да се играе с реклами; обаче, след като платих за премахване на рекламите, изживяването беше страхотно.
Играта е невероятна, но рекламите... След 1 или 2 игри, които продължават от 20 до 30 секунди на максимум е реклама. И не само нормално, не, видео, което понякога можете да пропуснете след 15 секунди... Обикновено нямам нищо против рекламите, тъй като разработчикът се нуждае от пари в замяна, но това е просто лош дизайн. Надявам се да го променят... Усеща се като 33% шоурейт...
Здравейте, тази игра е толкова забавна и предизвикателна. Наистина ми е приятно. Чувствам, че едно малко допълнение може да направи скачането още по-удовлетворяващо, отколкото вече е. Смятам, че само още няколко анимации за скачане биха могли да направят играта по-течна. Може би колело на количката или предно завъртане. Надявам се да прочетете това, мисля, че ще направи тази вече добра игра страхотна.
Твърде много реклами. Току-що стартирах играта, изиграх 2 секунди от първото ниво и ме удари 30-секундна реклама. Това е напълно неприемлива и лоша бизнес практика. Деинсталирам след 2 минути изтегляне.
Добро забавление и предизвикателно. Общо 282 нива. Рекламите не са голям проблем, ако деактивирате wifi преди стартиране. Издържа ми няколко седмици, когато играех по време на час. Никога не продължавайте напред, преди да получите всички звезди, или се пригответе да направите много превъртане надолу. Освен това етап 271 не работи правилно. Трябва или да използвате усилването на имунитета на шипове, или да прекарате много време, опитвайки се да избутате фрагмент в шип.
МОИТЕ ДНИ. Това е добра игра, наистина е така и бих искал да мога да дам 5 звезди, но просто НЕ МОГА. РЕКЛАМИТЕ СА ТВЪРДЕ МНОГО. Всяко ниво продължава по-малко от 10 секунди и почти 10 секунди максимум. Въпреки това на всеки 2 нива получавате реклама. Така че ще похарчите 80% от годината си за гледане на реклами, отколкото ДА ИГРАЕТЕ В действителност. Геймплеят и графиката са страхотни. Просто рекламите го правят непоносимо. Когато искам да играя игра, искам да играя и да се забавлявам през повечето време, а не да седя там и да гледам реклами.
Мда, беше по-добре няколко актуализации преди. Сега тази нова идея, при която трябва да събирате звезди, за да продължите, отнема цялото забавление. Моля, преосмислете това, играта беше по-добра преди. (по-късно съм и нищо не се промени. Съжалявам, но това вече не е забавно. Деинсталиране)
Това е забавна игра, но рекламите на всеки 3 рунда са малко досадни. Въпреки това понякога получавате 1 или 2 реклами. И имах страхотно изживяване от играта и без рекламите щеше да е много забавна игра за игра. Така че май, трябваше да го направиш, така че на всеки 5 тона да има реклама.
не знам дали беше само моят телефон, но всичко се обърка на ниво 21. Скачах върху блоковете и това замръзна целия ми телефон. все пак беше страхотно в началото.освен това беше страхотна игра
Тази игра е страхотна забавна и се отпуснете като купите една, вземете три безплатно! Определено трябва да играете това, ако искате да се отпуснете и да се отпуснете
Беше страхотна игра, достойна за 5 звезди. Но след новата актуализация тя стана тромава и изскача твърде много реклами. Просто вече не е забавно.
По някаква причина целият ми напредък се нулира, след като завърших ниво над 260. Какво се случи тук?? Напълно съсипа играта за мен. Беше страхотен мач, но това е просто разочароващо.
Galaxy Invaders: Alien Shooter อาร์เคด hzl
Тази игра преди беше перфектна, но с всички реклами по принцип не може да се играе и изостава толкова зле
Добра игра, но както казват другите ревюта, рекламите са непоносими. Дори бих се съгласил да отделя няколко долара за версия без реклами, но те искат неоправдано висока цена чрез седмичен абонамент от $4. Рекламите развалят изживяването и наистина не ми се плаща 208 долара годишно за това.
Много е добра
Не ми харесва, защото получаваш добавки през цялото време, когато умреш и някои нива са толкова трудни, че не можеш да ги преминеш, че е трудно и просто не ми харесва, но ще оценя 1/10, защото е трудно някои хора мислят, че е лесно, но аз мисля, че е трудно, така че е трудно, не ми харесва
Light-It Up Arkadne igre pqhm
Харесвам тази игра, но смятам, че героят трябва да има автоматично бягане и люлеене
Забавно, но наситено с реклами. Има и абонамент за боклук.
Наистина се насладих на преживяването, като видях накъде се насочва механиката на пъзела. обаче спрях на ниво 6 като за досадата на рекламите. Добре съм с рекламите в безплатни игри. Съгласен съм с харченето на долар или 2 за премахване на реклами от игри, които искам да играя завинаги. обаче не мога да понеса да ме бомбардират с реклами, започващи от първо ниво. премахнете рекламите си през първите 20 нива, позволете ми да се закача и след това леко да ги представя. тогава нека платя, за да ги премахна. пропуснахте покровителството ми.
Толкова е страхотно, че го играх 2 часа
Страхотен. Тази игра е наистина забавна за игра и ви дава бързане. Единственото нещо, което бих казал е, че трябва да можете да увеличавате и намалявате по време на ниво. Но освен това страхотно. Определено бих препоръчал.
рекламите не са много лоши, но аз съм заседнал на ниво, което е твърде трудно (lvl 41) и ви хвърля в шипове, когато опитате отново понякога, точката на възникване има шипове, места, до които можете да стигнете само веднъж, невъзможни блокове (трудно се качва и дори тогава е трудно да се слиза) и празнините са твърде огромни, за да се премине след определен период от време. релаксиращо? по-скоро предизвиква ярост. моля, направете тази игра изпълнима.
Така. много. Реклами. Ти умираш. Искате ли да продължите? Гледайте реклама. В противен случай изчакайте 10 секунди, все пак гледайте реклама и опитайте отново. Играх 5 нива и вече трябваше да гледам 2 реклами. Много натрапчиво и съсипва цялата игра.
Играта е страхотна и играта е наистина забавна. Има твърде много реклами, но харесвате твърде много и бих дал 5 звезди, ако нямаше толкова много реклами.
Тази игра е невероятна! Трябва да я изтеглите!
Light-It Up Arkády awi
LAG, когато имате закъснение и скочете... След това скочете отново, това, което всъщност се случва, когато се появи изоставане spikee, е да скочите 5 секунди, след като натиснете бутона, след което го ударите отново, вече сте мъртви. Обичам играта, бих получила 5 звезди, ако това не беше проблем, ако нямате никакво забавяне, тогава тази игра е наистина добра игра! Продължавайте все така, момчета!
Използва се да бъде хубав време убиец, стигнал до ниво 201. Сега (когато го рестартирате след няколко месеца дълга почивка), тя е изпълнена с реклами (не-напълно бързами видеореклами, които ви показват реклама след това) и подсказвате да влезете Абонамент ... Получавам го, Devs трябва да се плати, но не са дали достатъчно пари с незадължителните видеореклами за нетърпение, които са имали преди?
Още една забавна концепция, разрушена от корпоративна алчност; Премиум валута? VIP пропуск? И powerups, които напълно отричат действителния геймплей, по същество просто е патерица, която искате да свикнем. Отвратително, но не много изненадващо, лесно деинсталиране. Наистина ли мислите, че тази игра струва $ 7 на месец? Мога да го извадя в единство 2d в един час, да не спомена, че единствените купуват, които са непълнолетни, трябва да се срамувате!
Страхотна игра, харесвам музиката, обстановката и идеята, но двете звезди се дължат на всички реклами. Разбирам, че искате да печелите пари, но има много по-удобни за потребителя начини да го направите, без да влошавате играта си, като например да направите някои от кожите на стойност истински пари и в замяна да показвате по-малко реклами.
Забавна игра, но твърде много реклами, които наистина го съсипят. Играх много игри с реклами преди и оцених по-добре. Но буквално измъчва с реклами, докато играете.1 звезда, докато не се отърват от банера в долната част. Това наистина е супер досадно. Останалите реклами са прекомерни, но банерът е просто ТЪП. Толкова лесно да го щракнете случайно.
Преди беше добра игра, но беше съсипана от реклами и vip. Сега те просто искат пари и ще се опитат да ги получат на всяка цена. Играта вече почти не се играе. Бих оценил 0 звезди, ако можех. Много разочарован 🙁.
Бях на ниво 282, с всяка събрана звезда в играта досега. Абонирах се, за да получа повече нива и след като бях таксуван вече 2 седмици..... Не. Ново. Нива. Ако не знаех по-добре, щях да кажа, че това е измама.
Прочетох много отзиви и все още не мога да повярвам, че има хора, които казват, че рекламите са с добро темпо. Наистина ли? Три нива и една реклама? Разбирам, че имате нужда от пари, за да продължите да се развивате, но го правете по умен начин. Поне ми дайте избор, не ми го натрапвайте право в лицето. Въпреки очевидния проблем с рекламата, играта е солидна, забавна и забавна. Накарайте рекламите да направят нещо повече от просто да пречат на играта ви. Накарайте хората да искат да гледат рекламите! Дайте им награда или нещо в замяна.