Post by sampcatchrotubod on Mar 12, 2022 2:49:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Swords of Ditto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Swords of Ditto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پنل مدیریت را فعال کنید ▞▞▞
▞▞▞ The Swords of Ditto 2022 version ▞▞▞
خطای حدود یک مربع صفر می دهد.
من هیچ مشکلی نمی بینم که بازی عالی است شما بچه ها سزاوار عشق بیشتری هستید
من این را روی استیم خریدم...و واقعاً دوستش داشتم...آنجا یک بررسی داشته باشید...اما یکی از عوامل اصلی سرگرم کننده این عنوان چند نفره است که در پورت اندروید وجود ندارد...و این به شما آسیب می رساند. فاکتور سرگرم کننده این بازی...بنابراین 3 ستاره می دهد...این یک بازی برای من خرید است اما اگر چند نفره اضافه کنید در رتبه بندی تجدید نظر نمی کنید.
Слотомания คาสิโน yja
خطای مهلک، همه ذخیره بازی از بین رفته است. سازنده پاسخ نمی دهد. این بازی مزخرف را نخرید، پول خود را هدر دهید.
یکی از زیباترین بازی های موبایل. مثل پخش یک برنامه شبکه کارتونی.
یک مشکل در کنترل وجود دارد.
لطفاً پشتیبانی از نمایشگرهای ناچ را اضافه کنید.
رفع سریع برای کنترلر KISHI: هر دکمه را چند بار درست قبل از ظاهر شدن منو در هنگام راه اندازی فشار دهید.
تو مجبور نبودی اما تو این کار را کردی، برای همه ما انجام دادی! متشکرم! Ditto هر بار که بازی می کنید یک ماجراجویی شگفت انگیز است! همیشه سرگرم کننده است. در حین بازی روی کنسول آرزوی نسخه موبایلی را داشتم. و اینجاست که هاها دقیقاً به همان صورت اجرا می شود! تنها نقطه ضعف من در مورد آن این است که اگر کمی کنترل می شد برای اینکه بتوانیم روی صفحه ضربه بزنیم تا بتوانیم به آن حمله کنیم، دکمه های رول و آیتم را به طور جداگانه روی صفحه قرار دهیم و بتوانیم هر دکمه را به جای اینکه در گوشه دیگری به هم ریخته باشد اندازه دهیم، است. کامل!
بازی از صفحه عنوان بارگیری نمی شود. چیزی در مورد جذر یک عدد منفی؟؟
در شروع بازی گیر کرده ام.. گوشی را عوض می کنم
ما در اینجا به بازی های بیشتری مانند این نیاز داریم. این همان بازی واقعی است. بدون IAP های ناعادلانه فقط یک قیمت برای کل تجربه. روی گوشی 3 ساله من کار نکرد ولی الان گوشی بهتری دارم و الان کار میکنه. امیدوارم بازی های بیشتری از این دست منتشر شود. به گوگل توجه داشته باشید که ما از IAP متنفریم، به خصوص زمانی که قیمت یک کالا تا 80 دلار است.
خیلی بد است. واقعا کند می دود خیلی هم پرداخت کرد
روی xiaomi redmi 9A نمیشه کار کرد لطفا درستش کنید!!
این بازی نسبتا خوب است. تنها چیزی که آرزو داشتم یک جوی استیک بود، در غیر این صورت کنترل آن سخت است. با تشکر، و امیدوارم بتوانید این را اضافه کنید. من قبلاً یک بررسی نوشتم که متوجه شدم چه اتفاقی برای آن افتاده است، اما به هر حال، فکر می کنم اولین خریدار و منتقد هستم.
چه گوهری! موسیقی و گرافیک شگفت انگیز! کنترل های عالی! داستان جالبی هم هست!
گرافیک عالی به نظر می رسید. اما کنترلها بد هستند و شخصیت همیشه گیر میکند. بسیار ناامید کننده. کنترل های خود را اصلاح کنید!
من عاشق این بازی هستم، به دنبال یک به روز رسانی خوب باید تنظیمات کنترل را برطرف کند.
امتیاز 1 ستاره، روی دکمه ادامه داستان ضربه می زنم و هیچ اتفاقی نمی افتد. لطفاً این اشکال را برطرف کنید، واقعاً از این بازی لذت ببرید تا زمانی که این اشکال ظاهر شود.
روی صفحه سیاه که می گوید starting...
لطفاً کمک کنید..... همیشه خراب می شود من حتی نمی توانم به منو برسم و بارها آن را نصب و حذف نصب کنم اما همان کرش است.
The Swords of Ditto சாகசம் wlrg
The Swords of Ditto Kalandjátékok dhw
اربابان بزرگ DEVOLVER! خواهش من را بشنو! لطفاً به ما اجازه دهید وارد GUNGEON در تلفن همراه شوید! لطفا 🥺
بازی عالیه من عاشقشم
واقعا بازی را دوست دارم شما بچه ها باید محتوای بیشتری قرار دهید
آیا این در Android TV کار می کند؟ می خواهم با Nvidia Shield 2019 خود را امتحان کنم
Parece um jogo incrível، uma otima experiência، porém nunca funcionou، paguei o valor integral por um jogo que trava antes da tela inicial. DECEPCIONANTE!
این یک بازی سرگرم کننده است اما به طور تصادفی خراب می شود، به دلیل این واقعیت که بازی در 2 سال به روز رسانی نشده است، شک دارم که حل شود
من واقعا نمی توانم یک بررسی خوب از گیم پلی ارائه کنم زیرا بازی حتی قبل از خاموش شدن از صفحه بارگیری منوی اصلی عبور نمی کند.
بازی فوق العاده است، اما من 2 بار پیشرفت خود را از دست دادم و نمی خواهم دوباره از ابتدا شروع کنم، بد است
بازی شگفت انگیز، مانند یک رویا اجرا می شود. تنها شکایت این است که زمان بارگذاری برای صفحه نمایش های بزرگ کمی طولانی است. عالی غیر از اون مشکل کوچیک بازی موبایل مورد علاقه تا کنون با یک لانگ شات!
کنترل افتضاح است شما به سختی می توانید شخصیت خود را به اطراف حرکت دهید.
اولین برداشت من گرافیک عالی بود، حرکت در اطراف آهسته و متلاطم، هک اسلش و روح زیادی در هک اسلش دور نمیشد، مگر اینکه مهارتهای تقویت سلاحهای زرهی بهتری داشته باشند و غیره. شاید اینها بعداً در بازی وجود داشته باشند. ای کاش گزینه های کنترلر اضافی برای قرار دادن انگشت شست می داد. از فروش آن خوشم آمد و در رتبه هفتم بازی ماجراجویی برتر قرار گرفتم.
خیلی ها از کنترل های حرکتی شاکی هستند..... من کلا 9 ساعته دارم بازی می کنم و کنترل ها اصلا بد نیست... باید بهش عادت کنی اما باید هنگ کنی از آن در 10 دقیقه اگر از تمام بازیهای پرداخت به برد و تماشای این نوع بازیهای تبلیغی برای سکه خسته شدهاید... Swords of Ditto بازگشتی تازه به بازیهایی مانند Zelda است، با گرافیک درخشان و مکانیکهای بازی واقعاً سرگرمکننده، خوب. داستان و پازل 10/10، از هر نظر ارزش وقت گذاشتن را دارد.
بازی حتی باز نمی شود
بازی همچنان در حال خراب شدن است. یکی از دوستان به من اجازه دادند آن را امتحان کنم و به نظر واقعا سرگرم کننده است، اما من حتی نمی توانم از لوگوها عبور کنم. فقط برای مدتی ناخوشایند به صفحه سیاه بریده می شود و سپس بسته می شود.اگر راهی برای رفع این مشکل یا بهروزرسانی وجود داشت که آن را برطرف کند، دوست دارم دوباره آن را انتخاب کنم، اما در حال حاضر به معنای واقعی کلمه قابل پخش نیست.
عالی
The Swords of Ditto Dobrodružné hej
ادغام سیو بازی برای همگام سازی کجاست؟! تازه متوجه شدم! لطفا اجرا کنید. هیچ راهی برای بازی در دو دستگاه وجود ندارد 😡
من بازی را دوست دارم. برای من خوب اجرا می شود و گرافیک و سبک هنری عالی است. فقط یک پیشنهاد می تواند اضافه کردن جوی استیک مجازی برای حرکت باشد و من بدون آن حرکت کاملاً عجیب و غریب است و شخصیت شما همیشه آنطور که می خواهید حرکت نمی کند.
اگر روز زمینهوگ چیز شماست... TBH، من شروع بازی را دوست داشتم، اما بعد از اینکه متوجه شدم بارها و بارها در همان سطح بازی میکنید (نقشههای مختلط و تغییرات گاه به گاه آیتمها) به یک کار طاقت فرسا تبدیل میشود. شما باید همان رئیس آخر را 6 بار با موفقیت شکست دهید. اگر یک بار بمیرید (دوبار با قطره ابدی)، باید دوباره آن تناسخ را بازی کنید و به معنای واقعی کلمه 2-4 ساعتی که صرف آن کرده اید تلف می شود. من فقط سعی کردم کل بازی را شکست دهم، اما به دلیل دو بار لمس کردن درو گریم ارزان قیمت جان خود را از دست دادم.
بازی خوب است اما دکمه شروع روی من خراب است. اگر به منو بروم، نمی توانم بیرون بیایم. من باید به ایستگاه kazoo دیگری منتقل شوم یا بازی را دوباره راه اندازی کنم. سپس منوی من به صورت تصادفی بدون فشار دادن دکمه شروع ظاهر می شود ... لطفاً این را حل کنید!
هر بار که باز می کنم خراب می شود لطفاً این را اصلاح کنید
The Swords of Ditto સાહસિક koqt
این بازی پتانسیل های زیادی دارد. کنترلهای روی صفحه نیاز به کار دارند و در تبلتهای بزرگتر غیرعملی هستند. من امیدوار بودم که این بازی کامپیوتری کنترلهای اصلی صفحهکلید خود را حفظ کرده باشد، و در حالی که صفحهکلید من کار میکند، دکمهها عجیب به نظر میرسند ("a" برای تعامل، "esc" برای استفاده از شمشیر، و غیره) و کاراکتر گهگاه بدون/خیر شروع به اجرا میکند. هشدار می دهد و متوقف نمی شود لوازم جانبی برای داشتن حداقل برخی از کنترل های صفحه کلید، اما بهینه سازی آنها باعث سال من می شود... متشکرم!
The Swords of Ditto સાહસિક koqt